Krüpto-Kirill on Ypsiloni väljamõeldud tegelane. Tema käsutuses on toimetuse liikmete reaalne raha, mida paigutatakse erinevatesse krüptovaluutadesse. Ypsilon ei oma ebarealistlikke ootuseid oma investeeringu tagasi saamiseks. 

Eelmine kord pages Kirill kõikidest valuutadest ning sisenes stablecoin'i. Vahepeal üritas ta jooksvalt kaubelda karuturu rallisid. Mõnda liikumist õnnestus tabada, samas jooksis Kirill läbi ka mitu pullilõksu. 

Karuturg = langev turg. Tõusev turg on pulliturg.  

Karuturu ralli = lühiajalised, enamasti jõulised tõusud langeval turul. Turg ei lähe tavaliselt alla ühtlase joonena vaid sakkidena. Kes neid sakke järjepidevalt õigesti tabab, sellel käsi kullas. Tõusval turul on igaüks Wall Streeti hunt, langeval turul teenivad raha ässad. 

Pullilõks = väike põrge, mis tundub pikema tõusu algusena, kuid pöördub kiiresti languseks tagasi.  

Kui seni polnud Kirill viimasest krahhist alates julgenud pikemaks ajaks valuutadesse jääda, sest pidevalt oli tunne, et põhi võib täiesti ära kukkuda, siis eile sisenes ta uuesti pikema vaatega müntidesse. Turg oli sisse võtnud Eloni matsu, Hiina matsud ning näis olevat enam vähem stabiliseerunud. Seega sisenes Kirill eile järgmiselt: 

ADA, 25% portfellist, hinnaga 1.54 USD 
BTC, 25% portfellist, hinnaga 38401 USD 
DOT, 25% portfellist, hinnaga 23.04 USD 
25% portfellist jäi stablecoin BUSD'i

Hetkeseisuga on Kirilli portfelli väärtus 431.67 USD ehk 352.67 EUR. Kahjum aprilli algusest 11.8% 

Kirill hoiab turul silma peal, kuid mitte enam nii närviliselt kui nädal tagasi.  

Kommentaarid
Copy