KRÜPTO-KIRILL Episood 25. Sada protsenti kasumit

Foto: Kollaaž / Kaido Veski / Ypsilon / Unsplash
Ypsiloni krüptotoimetus
Copy

Natalja on ilus inimene, lihtsalt tuli ja korraldas Kirillile jõulud. Riietus kuuseks, ehtis end ise ära, Kirillil jäi talle ainult vilkuvad tuled ümber keerata. Laulis terve õhtu jõululaule, õhtuks kuivas ära ja viskas kõik okkad pauhti seljast. Kuuse kohta päris okei seks, tuli Kirillil, kes varem puuga maganud ei olnud, tunnistada.

See aasta läks ka kokkuvõttes hästi. 400 eurose panusega alustades, kukkudes ja uuesti jalule tõustes, siis mingil hetkel 250 eurot turgutuseks lisades, on täna Kirilli kontol 1250 eurot. Mis sellest, et vahepeal oli 1670, aasta lõppeb 1250 peal ja see teeb ikkagi pea 100% kasvu. Turg on praegu kosumas, see 1250 on jaanuari esimestel päeval tõenäoliselt samuti natuke parem number. Aga täiesti nullist, ilma ühegi eelteadmiseta alustades ja 100% kasumiga lõpetades, ei saa asjad üleliia pahasti olla. Mida me krüptoga tegelema hakates kohe alguses ütlesime? Seda, et Kirill ei oma ebareaalseid ootusi, et oma raha tagasi saab. Aga läks niimoodi, et duubeldas. Kõige hinnalisemaks peab Kirill selle aastaga saadud teadmisi.

Kirill korjas paar päeva tagasi oma kodinad spot marketist kokku ja kolis futuuridesse üle. Nüüd ei osta ta enam münte vaid positsioone. Algul oli võõras, nüüd tundub juba enam-vähem. Seaded on Isolated ja 1x. Võimendust, mis futuurides võimalik, niipea ei näpi. Futuurides on madalamad teenustasud, lisaks saab ühele positsioonile mitmeid ordereid asetada, Stop-loss ja Take-profi seadmine on siin väga mugavaks tehtud.

Praegu Kirill kaubelda ei viitsi, pühade aeg, korjab parem Natalja juustest takjaid. Metaverse mis tal on, suuremas osas Sand, on bullish, praegu on settimisperiood ja kerge tagasilangus, aga kui kõik klapib, kasseerib lähipäevil paar-kolmsada eurikut ja edasi hakkab kogu kauplemisplaan kulgema shortimise tähe all.

Kauplemisel peab alati olema täpne plaan! Kirill juba teab, et ilma ei mängi välja. Plaan osta ja vaadata mis saab, sobib võib-olla investorile aga kindlasti mitte kauplejale. Kaupleja plaan võiks vastata järgnevatele küsimustele:

  1. Mis krüptovaluutaga ma kauplen? (miski mis näitab bullish märke)
  2. Mis hinna juures ma sisenen? (resistantsist läbimurre & retest)
  3. Mis hinnale sätin Stop-lossi? (et hind sellest liiga lihtsalt läbi ei kukuks ja võimalik kaotus liiga kurvaks ei teeks)
  4. Mis hinnaga ma väljun? (Küünalde kõikumised näitavad kohti kust profitit võtta)

Plaan tuleb ka uueks aastaks teha. Mingi 10K võiks ära tulla. Kui suurelt ei unista, ei juhtu midagi.

Muide, kui keegi tahab head krüptoilmaennustajat, sellist kes ei tee suuri sõnu ja kel 80% analüüsidest peavad, soovitab Kirill Ethanit. Uurige ta asju Telegrami kanalit: R&E trading official channel. Osa asju paneb ta ka Tradingviewi ja need on kättesaadavad siit: EthanTW. Süpmaatne, muhe ja tark vend, tema joonistatud graafikutelt on õppida.

Veebruaris võiks esimese väljamakse teha ja ranitsa osta, mõtleb Kirill. Pinali samuti, kustutuskummi ja pliiatsiteritajaga. 12-värvised vildikad oleksid ka lahedad. Uuel aastal läheb Kirill nimelt ülikooli rahandust õppima.

Head uut aastat, õpipoisi aeg on möödas ja jaanuarist hakkame koos lõbusalt pappi kokku kühveldama!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles