Natalja aeti Kuremäe kloostrist minema. Oli seal tüdrukutepeo korraldanud ja nad olid endile kamba peale kogu armulauaveini sisse valanud. Kolkis hommikul pool seitse uksele, üks nunn kaasas, 7 tükki olevat veel jooksus. See selleks.

Päris mitu päeva istus Kirill lihtsalt stablecoinis. MANA ja SAND tegid korralikku tõusu, aga Kirillil polnud aega arvuti taga istuda ja nii lasi ta neil lihtsalt minna. Nüüd hakkab vaikselt usk karude surma ja peatsesse pulliturgu ka Kirillini jõudma ja ta avas täna hommikul väga tihedalt stop-lossiga kaitstud 4 positsiooni. XLM, CHR, MASK, GALA. Täit garantiid, et BTC 39000 peal vastupanu kohates, taas pea ees sügavikku ei torma, muidugi ei ole.

Eelmises episoodis palus Kirill lugeja abi, aga kuna sellega paistab aega minevast, otsustas ta prooviks abi ise sisse osta. Telegramis on sadu krüprosignaale pakkuvaid gruppe, tasu võetakse nõustamise eest korralikult, on gruppe, kus tuleb kuuajase liikmestaatuse eest 300 dollarit välja käia. Kirill maksis kuuks ajaks Learn 2 Trade Crypto VIP klubisse kuulumise eest 35 naela ja nüüd saab näha kui palju gurud ise asjale pihta panevad. Nädalavahetusel ei tulnud ühtegi signaali, esmaspäeval pakuti täielikku sodi, lisaks lühikeseks müümisega asju, millega Kirill ei tegele. Võimenduse kasutamise on Kirill endale ära keelanud. Täna hommikul laekus kaks loogilisemat pakkumist, SOLANA ja ADA kohta, see viimane näeb välja selline:

Instrument: ADA/USD
My opinion: Buy Stop
Entry price: $1.080
Stop: $0.978
Target: $1.249
Our risk setting: 1%
RRR: 1:3

Ehk siis sisenemise hind, stop-loss, sihtmärk, riskimäär ja riski ja tulu suhe, mis võrdleb tehingu potentsiaalset kasumit selle võimaliku kahjumiga. Kirill annab uuel nädalal teada, kui palju sest kasu oli.

Aga ikkagi – saatke oma krüptoalane nõu aadressil toimetus@ypsilon.ee, näiteks kui leiate mingi alustava hea perspektiiviga coini, ärge seda ainult enda teada hoidke, me kõik võiksime näiteks uuele SHIBALE näpud taha saada. 

Muud praegu polegi, tüdrukud magavad, selle nunna tagumik on teki alt väljas pisut üle voodiääre, Kirill pole kunagi nunna proovinud, praegu mõtleb ta selle peale, et kui pahaseks jumal selle peale saada võiks ja kas sellele järgneks kohe mingi valus krüptoalane karistus?

Kommentaarid
Copy