Natalja tahtis endale koeratoitu osta, see pidi hammastele hästi mõjuma. Nõudis raha, ähvardas, et kui Kirill ei anna, siis esitab talle hiljem hambaraviarve. Hambad on kallid, Kirillil ei jäänud muud kui risk võtta.

Seega - Kirill kasutas eile võimendust, kolmekordset, kõik tormas üles, üleval Kirill müüs, siis tormas kõik alla, all Kirill muidugi ostis tagasi. Koeratoit oli juba põhimõtteliselt olemas, suur kott, kuuks oleks jätkunud. Ei olnud võimalik, et asjad veel märkimisväärselt allapoole läheksid, ebareaalne, Kirill ei panud stop-lossi, likvideerimishind oli nii kaugel ja turg üles suundumas.

Siis. Kuradi Putin, kuradi lameda molliga KGB-kukk oma Ukraina pasaga. Ajas turu jälle hirmu täis ja kõik kukkus. Nii kanni kukkus, et likvideerimishind hakkas väga kiiresti vastu jooksma. Väga valusad kahjud.

Järeldused? Tuleb paremini teha. Hommikul tõstis Kirill võimendust, sedakorda 10 peale ja nokkis Theta pealt koort. Kaotusemääraks oli stop-lossiga 1,25%. Sihtmärgile pihtas.

Et veel paremaks läheks, tegi ta kohe otsa elu esimese lühikeseksmüügi. Samuti 10 x võimendusega. Kaotusevõimalus 1,25%. See postisioon on praegu üleval.

Ühesõnaga - Kirill proovib praegu palju eelmises episoodis kirjeldatud riskide maandamisest kasu on? Teeb kokku 10 tehingut, nii pikaks kui lühkeseks müüki ja siis vaatab numbrite pealt.

Mis see lühikeseks müümine on, uuris Natalja ja kui Kirill seletas, lubas Natalja Kirilli järgmise samalaadse rahakaotuse puhul jala pealt lühikeseks lüüa.

Kommentaarid
Copy