Mäletate mingit mõnede aastate tagust aega? Tegid ETV lahti, saatejuht täiesti suvalisel nädalapäeval, suvalisel kellaajal oli Reet Linna. Klõpsasid korraks Kanal 2-le, muutus saateformaat, aga mitte saatejuht. Klõps ja TV3 ja jälle Reet Linna. Avasid sinna kõrvale Vikerraadio, jälle Reet Linna. Klassikaraadio – Reet Linna. Lõid selle kõige kõrvale lahti hommikused ajalehed, kõikides peale Den za Dnjom askeldas Reet Linna.

Reet Linna on tore inimene, selles ei kahtle keegi, samas näiteks on ninatilgad ka igati korralik kraam, aga kui sa teda päev-päeva järel igasse võimalikku vabasse auku topid, ei pruugi ta enam sihipäraselt toimida. Nüüd on Reet Linna «Prillitoosi» rahunenud, see on Reet Linna juhtimise ajal ainult populaarsust kogunud, mis tuleneb Reet Linna professionaalsusest ja sellest, et tal on suured prillid. «Aeg ei peatu,» ütlevad laulusõnad ja on paratamatus, et kõik head saatejuhid maanduvad varem või hiljem «Prillitoosis».

Võinuks arvata, et pärast seda, kui Reet Linna meediaruumi vabastas, läheb seal vaheldusrikkamaks. Ei, sellepärast et siis tuli Mihkel Raud. Algas kõik «Seitsmest vaprast», edasi teate ise: «Kolmeraudne», «Eesti otsib superstaari», «Eesti otsib talenti», «Eesti ostsib muusikakarikat», «Eesti otsib...». Mihkel Raud paljunes kiiresti nagu võilill ja nüüd on iga meediaseadme nupu taga nälginud näoga Mihkel Raud ja saate formaat on «Mihkel Raud otsib Mihkel Rauda».

Mihkel Raud on samuti igati tore ja sümpaatne inimene. Intelligentne ja meeldiv, puhas ja selge nagu ühiskonna prillikaas, aga kui need klaasid enam peas ei püsi, siis tuleks võib-olla veidi nuriseda, mida ma ka praegu teen.

Viimaseks piisaks karikasse sai Kroonika uudis, et seksifännid Mihkel Raud ja Epp Kärsin on teineteist leidnud. Tundub, et pruugib kellelgi Mihkel Rauale öelda, et «mine munni», kui juba kahe kuu pärast annab kirjastus Petrone Print välja raamatu Mihkel Raud «Minu munn». Siinkohal tuleks pidurit tõmmata – Mihkel Raud on uus Reet Linna, inimesed armastavad Reet Linnat, Reet Linna ei ole inimeste teadvuses mingi nikuhaige. Seega palun Eesti Rahvusringhäälingu nõukogu ja selle juhatuse esimehe kohal jätkavat Erik Rooset kaaluda, et kas oleks kuidagi kiirkorras võimalik uus Reet Linna «Prillitoosi» vana Reet Linna kõrvale transportida ning saade suurejooneliseks «Reet Linna show'ks» ümber nimetada? Kui pole palju palutud..

Kommentaarid
Copy