KRÜPTO-KIRILL ⟩ Episood 42. Kirill on tagasi. Tugevamalt kui kunagi varem

Krüpto-Kirill Illustratsioon: Ypsilon / Kollaaž
Ypsiloni krüptotoimetus
Copy

Sügis on käes ja Kirill tegi arvuti lahti ja avas Binance'i. Null. Ah õigus, ta põles ju varakevadel kogu selle krüptoga läbi, ta ei saanud enam öösiti magadagi, ärkas vahetpidamata, külm higi kehal ja kontrollis telefonist positsioonide seisu. Vastik. Siis võttis ta kogu raha välja, seda oli kõigi nende koroona- ja sõjapaukude peale ainult 700 eurot järel, ostis Nataljale 200 euro eest kullast kaelakee ja ülejäänud raha läks niisama siia-sinna. Praegu vaatas Kirill, et tunne on hea, teadmised, mis ta eelmisel talvel krüptomaailma kohta omandas, on alles ja nüüd võiks neid uue hingamise pealt kasutada.

Mõeldud-tehtud. Teeb sedakorda targemini. 100 eurot sisse ja 100 euro eest eluaegne liikmelisus ühes krüptosignaalide Telegrami grupis. See pole kõige parem signaalide koht, suunad annab kätte, aga ise peab valima ja juurde mõtlema. Siin tulevad Kirilli kogemused kasuks. Signaalid on vajalikud, muidu tuleb ise ööd ja päevad silmad lahti hoida ja see lõpeb jälle läbipõlemisega. Head signaalid saab eluks ajaks 400 dollari eest, need võtab siis, kui selleks raha tekib.

Tradingview tellimust tuli samuti uuendada, sellest sai kah kevadel loobutud, Kirill võttis nüüd 14 euro eest kuus lihtsama Pro paketi, varasem Premium pakett on tema jaoks liig. Kallis. Ja Kirill ei kasuta niikuinii selle võimalusi ära.

Spot-order'itega ei ole praegu vaja tegeleda, midagi hoida ei tasu, kuna sõda pole läbi, majandus langeb, ees on keeruline talv. Euroopa juba tõstis retsilt intressimäärasid. Niisamuti pole Bitcoin veel tõenäoliselt oma põhja leidnud, ees on Ethereumi võrgu üleminek, tuleb mingi krüptotehingute autentimise asi, uus süsteem peaks olema vähem energianäljane jne. Seega tõenäoliselt turud veel langevad ja langevad.

Futuuridega kauplemist see ei sega, futuuride puhul on kõikumised mõlemas suunas head, päris tihti juhtub, et pärast pika positsiooni vastupanupunktini tõustes saab selle kohe lühikeseks müüa ja languselt teenida. Futuuridega ehk võimendusega kauplemist takistab inimesel hirm.

Aga see ei ole hirmus, vastupidi, põnev, hasartmängijatele see ei sobi, aga ülejäänud inimesed, kes endid asjaga kurssi viia viitsivad, saavad sellega hakkama, toon näite.

Täna hommikul laekus signaal:
 

#TRB Long

Entry - 16.16$

TP 21.7$

Sl - 14.53$
 

Et siis coin on TRB, tehing on ost, sisenemine 16,16 juures, tehingu lõpetamine 21,7 dollari juures. Stop-loss ehk kaotuse minimaliseerimine 14,53 juures.

Kirill magas veidi maha, vaatas kiiresti Tradingview'st graafiku üle, TRB oligi langustrendist välja murdnud. Ta sisenes 16,680 juures, 53 dollarise panusega, kümnekordse võimendusega, hea tõusuhoo juures. 53 dollarit kümnekordse võimendusega annab kaupleja kasutusse 530 dollarit. Stop-loss'i määr oli muidugi hirmutav, aga närvi võtab alati maha see, et 53 dollarise panuse juures pole rohkem kaotada kui 53 dollarit. Hinna tõustes nihutas Kirill stop-loss'i järk-järgult üles, kuni sisenemishinna peale välja ja nüüd pole kaotuse korral kaotada muud kui pisikesed tehingutasud. Positsioon on hetkel 18 eurot plussis ja kui peaks minema kõige paremini ja hind tababki sihtmärki, on võidunumbriks 160 dollarit. Hinna tõustes nihutab Kirill stop-loss'i piiri muidugi järjest üles ja nii tuleb midagi plussi ka siis, kui asjad ootamatult käest peaks minema. 

Teine pikk positsioon on Kirillil Atomit. Samamoodi 53 dollarit ja kümnekordse võimendusega. Võidu puhul peaks laekuma 16 dollarit, stop-loss on juba nii üles tõstetud, et maksimaalne kaotus on 2,19 dollarit, pragu on positsioon 10 dollariga plussis. Nii see asi käib. Ja vahel ei käi, aga korraliku riskihaldamisega midagi väga hullu ka juhtuda ei saa.

Natalja otsib oma kaelakeed. Kirill ei taha öelda. Ta peidab silmad ekraanile. Atom on oma 16 eurot kokku korjanud positsiooni sulgenud, TRB on 20 dollarit plussis, täna rohkem ei tegele, peale raha on elus muud ka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles