ARMASTUSE-ANTTI Romadel, raamatupitajatel ja «kulud teeme pooleks» naistel paluks edaspidiselt mitte tülitada

Armastuse Antti Foto: Mihkel Lappmaa
Ypsiloni Antropoloogiainstituut
, uurib yhiskondlikke olevusi ja kultuurikandjaid
Copy

Armastuse Antti otsib naist. Seal tema juures Puurmanis neid eriti ei ole. Nagu ka tööd, mida ta ei tahagi. Antti on kohe valmis kena ja kindlustatud Tartu või Tallinna preili juurde sisse kolima, kui see peaks võimalikuks osutuma. Seni kuni seda juhtunud ei ole, annavad head inimesed talle aadressi ypsilon@toimetus.ee kaudu nõu, mida lihtne maapoiss endaga ette võtma peaks, et ta unistus suurest armastusest, suures linnas, suures korteris lõpuks täide võiks minna.

Puurmanis ei ole pime! Maantee on valgusreostuse paradiis!

- Lassie

***

Esimene hea soovitus Anttile: Palun ära ela Puurmanis. Kui ainuke kaine naisterahvas alevis on 50+ raamatukoguhoidja, tunduks mõistlik näiteks Tartusse kolida, mis on siinsamas, aga naistevalik on oluliselt motiveerivam.

Teine hea soovitus Anttile: Palun ära avalikult ütle, et ema maksis sinu tutvumiskuulutuse eest.

- Harly

***

Täielik väljamõeldis, täielik bullshit. Puurmani pole mingi hajaküla, see on täiesti korras alevik. Ja seal on naisi küll, igas vanuses. Funktsioneeriv mees on igati hinnas ja krabatakse kohe ära. 2019 - 2020 käisin seal tööasjus pea iga päev. Kool oli naisi ja neide täis. Tõsi, jobu mees jääb kuivale ükskõik kus.

- Margus

***

Antty!!!!

Sina miks kirjutas Instagram ja FB? Tarve Koopi juures seinale minu kuulutus 2 aasta kinni, et mees otsida minu.

Sinu ema selle katki võtab, et mina Afrigast musta nahhaline. Sinu ema minu ei tahab, et siis lapse musta. Isa minu Egiptus meriman, ei musta nahhaga. Minu lapse ei musta ei. Kaks minu poega nägust valge. Jukkse ka valge, ei musta. Tüdre jukkse pruun, isa olli jukksepruun.

Minu sulle ilusa ilusa ja palju lapse annab. Marta vana. Marta minu sõber, minule internet annab raamakoguses. Marta Ygori armastus. Ygor na vangla...

Kui mina sinu emale jutusin, et mina sinule lapset tehan, sinu ema tigestanud. Ha-ha.

Mina ka armsaskiri tahtnud. Homme Tarve koopi poodis sinuga jutu? 14.24 buss.

- Kæthel K’anan
 

Tänan vastamast, tänan minu loole kaasa elamast. Aga Lassie, kuidas Puurmanis pime ei ole, väga pime on, maantee on jah Puurmani kohal valge, aga ega ma ju maanteel ei ela? Harly, seda ma kõigest väest püüangi, et mitte Puurmanis elada, eks kui mõni Tartus või Tallinnas kinnisvara omav kena neiu minu heast pakkumisest kinni haarab, ongi see probleem lahendatud. Ja see on hea soovitus, selle ma vaikin maha, et ema tutvumiskuulutuse raha andis.

Margus, igas vanuses naisi on Puurmannis küll, aga nagu ma ütlesin, korralike ei ole. Ma ju näen koha peal mis toimub, need mehed kes ära krabatakse, hakkavad nende liisinguid ja sms-laene maksma. Jah, kool on naisi ja neide täis aga ma ei saa ju koolist endale naist võtta, ma olen 34.

Ja Kæthel, sina ei ole mustanahaline Aafrikast, sina oled roma ja tulid meile mõned aastad tagasi Riiast. Igor on samuti roma, sinu onu minu teada. Sa ennustasid mu emale kaks aastat tagasi 50 euro eest, et ta saab rootsist päranduse ja ta ei saanud ja kui ema sinult päranduse kohta uurima tuli, ennustasid talle tasuta, et ta sureb ära, aga ta ka ei surnud. Kuidas ma saaksin sind pärast neid valesid uskuda?

Nüüd teile, kallid neiud. Mõelge nüüd pisut, kas mees ise juba piisavalt suur väärtus ei ole? Kas pole mitte mõnus kodu tulla, kui keegi on kodus sinu jaoks diivani juba ette soojaks pikutand? Tegus mees on esmapilgul hea, aga ta on kogu aeg millegi kallal tegev ja sa oled terve elu üksinda. Aga kui sa oled juba kindlustatud, milleks sulle enam tegus ja higine mees? Te teate küll tegusa eesti mehe keskmist eluiga, teatud eas on pooled eesti naised lesed.

Mina oleksin lihtsalt selleks, et armastada sind ja kõike mis sinusse puutub. Ma armastaksin isegi sinu karvu me ühise vannitoa äravoolus, ma armastaksin su hambaharja, sest see on sinu suus sisse ja välja käinud, ma armastaksin iseki su triikrauda, sest see sümpoleeriks mulle su käe kuuma puudutust.

Ma lugesin, et virtaal reaalsus ja tehis intelligent on kohe kõike üle võtmas, siis ei saa kegi enam aru mis päris mis mitte, kes loll ja kes ei ole, haridus süsteem kukkub kokku, aga mina jään alatiseks meie ilusasse koju diivanile, nagu olen.

Niiet, hei-hei, kindlustatud üksikud naised, kirjutage mis teie sellst asjast arvate. Või, miks mitte, paneme kohe luuale varre taha ja vaatame kuidas ta pühib?

Antti
 

P.S

Romadel, raamatupitajatel ja «kulud teeme pooleks» naistel paluks edasidpidselt mitte tülitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles