KRÜPTRO-KIRILL ⟩ Episood 44. Tahad tasuta häid krüptosignaale?

Krüpto-Kirill Foto: Ypsilon
Ypsiloni krüptotoimetus
Copy

Natalja läks eile õhtul kell 9 magama, USA keskpank tõstis selle peale intressimäärasid, sedakorda 75 baaspunkti võrra. Turg oli selle ootel närviline, BTC päev otsa volatiilne. 75 punkti oli samas eeldatav, tõus üle 100 punkti oleks vallandanud krahhi, kui see oleks piirdunud 50 punktiga, oleksime näinud korralikku ülespumpamist. Aga 75, see polnud liiga halb uudis. Igatahes, täpselt kell 9 muutus kauplemine apokalüptiliseks, Kirilli ethereumi 20-kordse võimendusega lühike positsioon jooksis juba 10 minutit enne üheksat stop-loss'i ja tegi veidi kaotust. Savi, see oligi võetud igaks juhuks, et võimaliku räige kukkumise pealt teenida, aga no siis ei läinud nii.

Kohe kui tõusumäär selgus, oli Kirillile selge, et BTC jääb vähemalt selleks õhtuks pealepoole 19 tuhandet, ta haaras kiiresti pika positsiooni LINK-i, võimendas selle samuti 20-kordselt üles ja see teenis vähem kui tunniga 90 protsenti kasumit. Seega aitäh, USA keskpank, Kirilli konto sai järjekordase rahasüsti. Eelmise hooaja jooksul kogutud teadmistele tuginedes võib Kirill teile lubada, et on kevadeks rikas. Kui rikas? Esialgu nii rikas, et majandab krüptoga oma tagasihoidlikud eluvajadused ära. Juba praegu tellis ta Binance'i kaardi ära, see on tasuta, las seisab, see aeg, kui sellega saab esimesi eluks vajalikke oste teha, pole ka mägede taga.

Kirill automatiseeris oma posisitoonide haldamise ära, läheb vähem närvi ja aega ning ei pea kogu aeg positsioonil ninapidi juures olema. Näiteks, kui laekub selline signaal:

#ATOM/USDT

Signal Type: Regular (Long)
Leverage: Cross (20.0X)
Entry Zone: 8.085 - 8.77

Take-Profit Targets:

1) 8.824 - 49.999%
2) 8.868 - 7.142%
3) 8.956 - 7.142%
4) 9.043 - 7.142%
5) 9.131 - 7.142%
6) 9.219 - 7.142%
7) 9.307 - 7.142%
8) 9.395 - 7.142%

Stop Targets:

1) 8.078 - 100.0%

Entry vahemikus ostab Kirill ATOM-it, sätib kohe stop-loss'i 8,078 peale, paneb esimesed kaks kasumi võtmise order'it üles, siis kohe teine stop-loss order sisseostu hinna peale ja siis seab üles kuus ülejäänud müügiorder'it. Kõik. Nüüd ei pea Kirill rohkem selle positsiooniga tegelema. Kui hind jõuab 8,868 peale, müüb stop-loss tagasilanguse korral positsiooni sisseostuhinnaga maha. Ainus kaotusevõimalus on, kui hind langeb esimese stop-loss'ini enne teise target'i tabamist. Mida paremast kohast signaalid võetud on, seda harvemini see juhtub.

Profit'i vaheltvõtmine vähendab muidugi oluliselt võimalikku kasumit, aga säästab närve, seega kui on kindlam positsioon, viitsimist juures passida ja soov positsiooni pealt rohkem teenida, võib hinna 8,868 juurde jõudes ka lihtsalt stop-loss'i sisseostuhinna peale nihutada ning lasta hinnal tõusta nii palju, kui tõuseb. Juhul kui hind tagasi langeb, ei võida midagi, aga ei kaota ka, peale pisikeste tehingutasude muidugi.

Signaalid, signaalid, signaalid! Need tuleb hankida, pakkujaid on palju ja ei ole kerge ülesanne scammer'ite seast midagi asjalikku välja valida. See, mida nad oma tasuta Telegrami gruppides reklaamivad, ei vasta tihtipeale tõele. Kirill on ajapikku tühja ka maksnud, näiteks maksis sott dollarit eluaegse teenuse eest ja siis sai teenuse, millega oma raha nädalaga õhku lasta. Praegu on Kirillil pooleks aastaks 180 taalased hiinlased, kes on muidu head, aga nagu veidi kinni kiilunud peadega pullituru mehed, keda langeva turu puhul liialt uskuda ei maksa. Tõusval turul seevastu teevad nad väga head tööd.

Teine, mida Kirill kasutab, on täisti tasuta Telegrami grupp, selle kaevas Kirill ise välja, see on puhas kuld ning annab signaale, mis üldjuhul peavad. Kirill võib selle aadressi Ypsiloni krüptohuvilise lugejaga jagada, aga mitte nüüd päris niisama...

Kirjuta Kirillile krüproteemal, anna nõu, aita Kirilli ja Kirill annab sulle vastu ülihea tasuta signaalide kanali aadressi. Saada oma nõuanne vms aadressile toimetus@ypsilon.ee. Kui sul on pikem ja sisukam lugu, räägib Kirill Ypsiloni omadega läbi ning saad signaalide aadressi, pluss võid saada honorari pealegi. Pole halb pakkumine, onju?

Natalja magab ikka veel, signaalionu saatis käsu, et profit'it võtta.

#ETH/USDT Take-Profit target 4
Profit: 228.3654%
Period: 7 Hours 35 Minutes

Pekki, 228.3654 protsenti võiks välja võtta küll, signaal oli 100-kordse võimendusega, aga midagi pole võtta, kuna signaal positsiooni minna tuli kell 4 öösel ja Kirill sel ajal vastutustundetult magas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles