KRÜPTO-KIRILL ⟩ Episood 48. Krüptosignaalidega huiajatest

Krüpto-Kirill Illustratsioon: Ypsilon / Kollaaž
Ypsiloni krüptotoimetus
Copy

Seekord räägime krüptosignaalide Telegrami gruppides tavaks olevatest pettustest. Kirill hõiskas siin paar episoodi tagasi, et leidis hea tasulisi signaale pakkuva grupi. Leidiski ja maksis 100 dollarit kolmekuuse liikmestaatuse eest. Raha läks teele, nädala jagu oligi kõik okei, superhead ja täpsed signaalid, raha teenis tagasi.

Edasi kustutas mees, kellega Kirill asju ajas, oma kasutajakonto. Mis mõttes? Sellest hetkest peale langes signaalide kvaliteet mutta. Täielik pask, paar halba tehingut, edasi signaale Tradingview'st kontrollides ei leidnud enamasti mingit põhjust, miks nende järgi positsiooni minna.

Edasi hakkasid gruppi laekuma investeerimispakkumised. Maksa 200 sisse, saad 48 tunni pärast 1200 tagasi. Maksa 500, saad 48 tunni pärast 1500 jne. Okei, kahtlane. Kui sa suudad 48 tunniga 200-st 1200 teha, milleks sa siis Kirilli käest pappi lunid? Lõpuks laekus mingi venna käest personaalne kiri Kirillile kiri küsimusega: «Miks sa meie investeerimisskeemiga ei liitu?»

Kirill guugeldas venna nime ja no, aus mees, pilt ja nimi klapib, mees ajab ülikõva krüptobiznjakki. Samas, miks sa Kirillilt Telegramis 200 dollart lunid, kui sul endal on miljonibiznjak? Suure tõenäosusega ei ole sa see mees, kellena end esitled, seega käi igaks juhuks perse.

Veidi hiljem laekub vennalt uus kiri. Kirjutab, et ta läheb teise signaalikanalisse üle. Kirill kirjutab vastu, et kle, mul on 3-kuuline liitumine, siis võtad Kirilli selle eest uude gruppi kaasa. Kirill saigi uude gruppi, kolmekuune liitumine ülendati eluaegseks. Uues grupis on sel vennal nüüd täiesti uus nimi. Vana grupp kustutati sootuks.

Edasi järgneb investeerimispakkumine investeerimispakkumise otsa. Signaalid on järjest viletsamad, lõpuks ei viitsi Kirill neid isegi üle kontrollida. Grupp vahetab nime, siis veelkord, lõpuks saab Kirillil kõrini ja ta kustutab kõik selle kontoga seotud lehed ja inimesed.

Aga signaale on vaja, ise Tradingview's tuhnides saab normid tulemused, aga selle peale läheb megalt aega, mida Kirillil ei ole. Tuleb võtta mingi vana ja tunnustatud grupp, kus huiareid ei ole. Seesama Crypto Classic, mille tasuta versioonis ta on, selle review'd on täitsa korralikud. Tuleb vist jälle maksta, see on veidi kallim grupp – nad on nimega tegijad, nad võivad küsida. Crypto Classicul on ka investeerimisskeemid. Pidevalt hõikavad, et neil on slotid vabad, liituge. Näitavad eelmistele investeerijatele tehtud väljamaksete kviitungeid. Veidi kahtlane. Ja samas nii vana grupp, nad ei saaks nii kaua tegutseda, kui nad huiarid oleksid? Kurat teab...

Kirill ei liitu. Veel. Rahast on kahju, nende tasuta jagatavate signaalidega on ka mingi kamm, paska on sees. Kirill tuhnib veel mingeid tasuta gruppe. Imelik, mingid tasuta signaalid korduvad, üks ja seesama tasuta signaal levib kolmes täiest eraldiseisvas Telegrami grupis. Ka selles samas Crypto Classic grupis. Järelikult need teised varastavad Crypto Classicult ja pakuvad oma kanalites?

Siis laekub Kirill postkasti kiri Laurilt. Lauri luges episoodi, kus Kirill signaale jagavatest gruppidest rääkis ja Crypto Classicut kiitis ning palus selle maha võtta. Et inimesed eemale teaksid hoida. Nimelt sai mees nendelt kiloga petta, sama investeerimisteema. Ütles, et mis kvaliteet nende signaalidelgi olla saab, kui nad huiamisega tegelevad. Nii on.

Lauri hoidis Kirilli raha kokku. Võib-olla veel kellegi. Nüüd jääb Crypto Classicuga liitumata. Mingid mõtted selles suunas käisid. Enam mitte. Kirill on Laurile megatänulik.

Mida teha. Ega muud üle jäägi, kui see aeg leida ja need graafikud ise joonistada. Eks Kirill hakkabk nädalas korra siia enda graafikuid üles panema. Signaalideks oleks neid palju pidada, aga põhjendatud ostusoovitusteks või asjadeks, millel silm peal hoida, kindlasti.

Selle jutu all on näitena UNI graafik, päevase timeframe'iga, see hakkab lähiajal ümbepööratud head and shoulders'it kokku saama. Kui hind resistantsist läbi jõuab minna ja selle support'ina ära retest'ib, saab siit kindla peale päris korraliku order'i.

Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles