Täna hilisõhtul leiab aset FOMC-i pressikonverents, ehk siis näeb, kui palju Föderaalreserv seekord intressimäärasid tõstab. Tõenäoliselt tuleb tõus oodatud 0,75 protsenti, millele turg tõenäoliselt neturaalselt või kerge tõusuga reageerib. Kui mingi ime tõttu peaks tõus 0,5 protsendiga piirduma, näeme vahelduseks mõningaid ilusamaid päevi ja BTC-d ca 23-25 tuhande peal. Üheprotsendiline tõus tähendaks allaminekut, siis oleksime parimal juhul seal, kust oktoober algas.

Foto: Erakogu

Tänane BTC seis on siin kaardil näha, hind on kolmnurgas kinni ja üritab alla pressida, sellised pressungid, kui neid pidevalt korrata, teevad pikkadele võimendustega altcoini-positsioonidele liiga, «väsitavad» support'i ära ja lõpus on vaja ainult väikest kõksu alla, et need likvideeritud saaks. Ja siis võtab BTC taas kursi üles. Nii see käib. Vaeste raha, mis neil taskus on, ei kuulu neile, aga nad lihtsalt ei taha seda kuidagi uskuda. Krüptoturul on manipuleerimine tavapraktika.

Kuidas support ehk toetusala väsib? Osad positsioonid likvideeritakse, inimesed sööstavad oma raha päästma, lahkuvad positsioonidest kahjumiga, lõpuks on support lihtsalt lödi ja vajub läbi. Kõik.

Pilk tagasi graafikule. Siit kolmnurgast üles- või allapoole täna hind murrab. Kirill usub, et üles 21 000 poole, tehes enne mitu korralikku support'i tümitamist allapoole. Vaeste positsioonid on vaja enne tõusma hakkamist kätte saada. Kirill vaatas paar päeva tagasi, kui suur vaeste ja rikaste osakaal turul valitseb, ja sel hetkel oli pisikeste positsioonide koguhulk BTC puhul 24 protsenti. Seega, sel 24 protsendil tuleb ülejäänud 76 protsenti ära toita ja kui siis midagi üle jääb, saab endale ka mõne vorstiriba võileiva peale. Krüptos asjad niimoodi käivad.

Eelmisel nädalal üles pandud UNI graafik pole veel tööle hakanud. Kirill on ootel, ta paneb siia alla Monero ehk XMR-si oma ka, jällegi tagurpidi head and shoulders. Hind on juba resistantsist läbi murdnud. Nüüd tuleks oodata, mil see 4-tunnine timeframes resistantsi support'ina ära testib ja siis, juhul kui BTC ikkagi kolmnurgast ülespoole otsustab murda, ära osta.

Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy