YPSILONI SUUR AASTALÕPU HOROSKOOP ⟩ Täitmata lubadused, nurjunud unistused ja halvad finantsotsused – vaata, mida saatus Sulle lubab

Foto: Midjourney AI
ypsilon
, ajakirjandusryhmitus
Copy

Ära jäta midagi juhuse hooleks ja saa teada, kas neitsi on põhjus või tagajärg, miks ei ole kaaludel hinge ja kas lõvi loomastub uuel aastal kergemini kui ambur. Kas kuulud sodiaadimärgi alla, kel lagunevad uuel aastal hambad. Või oled Sina see, kes võib ootamatult nurgast lusika leida. Või osutud seekord väljavalituks, kes saab osa pimedast õnnest.

Jäär

Kuna Uraan on jätkuvalt Petrogradis, siis on oodata suuremaid muudatusi magnetväljas ning palgapäevale järgnevaid tsükleid. Kindlasti ei aita sel juhul mingid esoteerilised sitakivid, tuleb võtta lihtsalt sitta või kivi. Sügisest taastumiseks aitab vitamiin K. Ei tasu ka unustada seenteväge, mineraale ja paastumist.

Lähisuhetes on oodata vägivalda, ole valmis ja tee trenni. Jäär hoidku kaaslane ohjes, oled naisterahvas, siis istu kaaslasele pähele. Või näkku. Näita, kes on alfa.

Elu on heitlik ja sõlmitud sõprussuhetes esineb hõõrdumisi. Kasuta libestit.

Rahaasjadega on nii, et kuda lükkad, nõnda ka tuleb. Kui oled juba pikalt lükand, siis on praegu hea aeg teha paus ja finantsid legaalseks pesta.

Kui tundub, et läheb hästi, siis võta hetk järelemõtlemiseks. Jaluta looduses, loe eestikeelset kirjandust, mõtiskle enda elu ja saavutatu üle. Kindlasti leiad vajakajäämisi või taasavastad elu üleüldist tühjust ja mõttetust.

Sõnn

Suurepärane aeg teha kodus mõned ümberkorraldused. Tõstke ümber oma eelmisest üürnikust korterisse jäänud põrandalamp, pange seinale LIVE LAUGH LOVE poster või paluge puuküürnikul vähemalt oma nõud ära pesta.

Raamatupidamise poolelt tuleb suuremat tähelepanu pöörata alimentide õigeaegsele tasumisele. Viimane kord Triinu andestas, kuid tuleval kuul on õigusorganite sekkumine juba tõenäolisem.

Tunnete rohkem julgust proovida midagi uut. On paslik aeg minna reisile kaugemale kui Tallinna Möku Tartu sildi juurde. Kolm Lõvi ei pruugi seekord sinise silmaga lõppeda.

On õige aeg taaselustada suhted oma sugulastega, eriti nendega, kes on juba kõrgemas eas ning omavad Kadriorus või Kalamaja piirkonnas 2-3 toalist korterit. Õele võid ka kirjutada.

Tuleval kuul pead Sa lõppude lõpuks ikkagi ise oma saatuse määrama – kas oled kindel ja otsustusvõimeline nagu pooleliitrine klaaspudelis Taurus või lõdi ning külmas kokkutõmbuv liitrine plastpudelis Taurus. Taara hind on mõlemal lõpuks ikka sama.

Kaksikud

Kaksikute elukestev ülesanne leida üles Enda Teine Pool ehk oma Kaksikwennas jätkub ka käesoleva aasta lõpus ning kui just jõuludel ega aastavahetusel joppa, siis otsingud kanduvad üle ka järgmisesse aastasse. Lahendust võib pakkuda näiteks dissotsiatiivne identiteedihäire ehk lõhestunud isiksus ja selgub, et Sinus on vähemalt kaks indiviidi. Seda psühholoogilist häiret põhjustab Sinu Teadvuse Loomulik Reaktsioon möödunud traumadele – neid on meil kõigil, nii et pane oma minevik Iseenda Heaks tööle.

Üksikul ajal võib välja aidata ka bipolaarne häire. Kellel veel diagnoosi pole, ärgem heitkem meelt – psühhiaatrite sõnul on tegemist sügavalt aladiagnoositud haigusega. Põhjuseid ei ole arstid veel kindlaks teinud, kuid suur roll olla pärilikkusel. Seega, pöidlad pihku, te kõik üksikud kaksikud, äkki on geeniloterii teile naeratanud!

Vähk

Tuleval nädalal esitab elu Sulle küsimusi, millele vastamisega liigud lahenduste poole, välja arvatud juhul, kui tegemist on vale vastusega. Sinu õlad võivad Sulle valu teha – kannad kas liiga rasket koormat või oled need valesse kohta alla pannud. On tõenäoline, et kui õlad valutama ei hakka, tekib selle asemel umbmäärane lööve või veenilaiend.

Täiskuu ajal võid tunda tugevat tungi ühiskonnast lahti öelda ja pöörduda tagasi ürgaega. Sellegipoolest soovitaks ühiskonna ahelad seljas hoida – ürginimesed on põhjusega välja surnud.

Võid kohata inimesi, keda ei oodanud ega tahtnud näha. Armastus võib tulla, aga ainult juhul, kui piirduda peol viie-kuue alkoholiühikuga, koduseinte vahel kuni kahekümnega.

Lõvi

Nädal algab rahutult: tunned tugevat kihku kasutada sotsiaalmeedias n-sõna. Tungivalt on soovitatav vältida reisimist ja lennujaamu, sest raske on vastu panna kiustatusele öelda turvamehele, et kotis on pomm. Hoia lastest eemale – Merkuuri asend soodustab neist ebasobivate piltide tegemist.

Turvalisem on minna asutuse rahaga kasiinosse, kuid teel olles väldi Ukraina sõjapõgenikke, sest tähed ennustavad nende ründamist ropu suurvene-šovinistliku sõimuga. Laupäeval mõjutab Sind enim Eridaanuse ja Andromeeda konstellatsioonide vahel lendav hiigelsuur kosmiline sitakuul, mis tähendab, et joomingu käigus puhkeb tüli.

Neitsi

Kuu algab lootusrikkalt. Palk tuleb üllatuslikult õigeaegselt üle ning kuna majandusliku ja loomult ihnsa inimesena ei ole Sa siiani kütet sisse lülitanud (keskmise korteri privileegid), ei ole oodata halbu üllatusi ka kommunaalide näol. Eelmisel aastal Rademarist ostetud parka on osutunud heaks investeeringuks, autos on sellega palav, aga kodus täpselt paras.

Kuu keskel tasub olla aga ettevaatlik. Merkuur liigub retrofesti ja sind ümbritsev energia muutub järsult vaenulikuks ja energeetiliselt kurnavaks. MyFitness keerab sooja vee kinni, unustad kesklinnas parkimise lõpetada ja järsk reklaam kõrvaklappides viitab, et eks viskas Su oma Spotify perepaketist välja. Oluline on mitte valada oma negatiivseid tundeid lähedaste peal välja, vaid valida oma ohvriteks mõni pensionifondi müügimees või värisevate kätega alustav klienditeenindaja. See on odavam kui psühholoog (jälle sääst) ning väldib negatiivsete emotsioonide kuhjumist.

Kaalud

Vastupidiselt ühiskonna ja Su enese ootustele võtad detsembrikuus 10 kilo alla. Üle dekaadi hiljem näed oma lihavast ja lodevast näost õrna varjundit kunagistest põselohkudest, mille tõttu ka mehele/naisele said. Kuid ära muretse, õnn on üürike – jaanuaris võtad 15 kilogrammi juurde ja triivid taas mööda vanu sisse kulunuid radu. Detsembris ostad Lemon Gymi aastapaketi, kuid käid seal järgmise aasta jooksul kolm korda, mis teeb ühe külastuse hinnaks 80 eurot.

Skorpion

Tulevane nädal on teile hea aeg rahaasjadega tegelemiseks. Võite kokku puutuda vanade tuttavatega, kellele salapärasel põhjusel mõne valuutaühiku olete võlgu jäänud ja ammu ära maksta lubanud, aga pole jõudnud. Ärge laske sellel oma tuju rikkuda – appi tuleb vanarahwa tarkus: «Kui ma õlen surnd, tule katsu mu külmä perset, siis õlemegi tasa, muud Sa minu käest ei saa!»

Juhul kui olete jõudnud ka juba võlgnike ja petturite Facebooki gruppi, on hea aeg luua endale uus identiteet ning hakata liigutama suuremaid summasid üle lahe betooni valades või küprokit pannes.

Juhuslikult ongi Veenuse madal-kõrg retrograadi ajal kõige parem luua endale uut tulevikku, mõelda tehtud valikute üle ning jääda ootama kõige paremat. Proovida võib mõnda uut hobi või meelde tuletada mõni vana – näiteks etanooli degusteerimist või hasartmänge.

Ambur

Uus aasta saab olema hea analüüsimiseks, mis oleks võinud elus teisiti olla, kelle süül asjad niimoodi on läinud ja mis võiks tulevikus teisiti minna. Kui leiad süüdlase, ära jäta näpuga osutamata. Inkade horoskoobi järgi on Ambur hoopis Sõel ja need, kes Sinusse solki on kallanud, võiksid selle eest vastutada.

Teie tähtkuju valitsus asub 771. arhitektuurse sfääri parves, Urantias, mille keskmises ja kõige suuremas parves on Edentia, Norlatiadeki Kõigekõrgemate valitsuse asukoht. Urantiat nimetatakse üldiselt Nebadoni Norlatiadekis Satania maailmaks number 606. See tähendab kuuesaja kuuendat asustatud maailma Satania kohalikus süsteemis, mis asub Norlatiadeki tähtkujus, ühes sajast Nebadoni kohaliku universumi tähtkujust.

See, et te aastavahetuse hullumajas vastu võtate, tuleneb sellest, et rääkisite sellest tõsiasjast oma psühhiaatrile.

Kaljukits

Nagu ikka, pead tegelema kõikide teiste tähemärkide nurjunud elude, unistuste ja halbade finantsotsustega. Aeg on prioritiseerida iseend ja mitte alluda provokatsioonidele ja ähvardustele, mis järgnevatel nädalatel tabada võivad. Kui saad kiiruse ületamise eest trahvi, siis ütle, et Sa ei maksa, ja kõik. Inimesed imetlevad Su sirget selgroogu ja vankumatuid põhimõtteid.

Kuna kipud igasse tegevusse pühenduma kogu hingega, siis katsu mitte pudelisse kukkuda. Tali ei jää ka sel aastal taeva ja vali mõni tervislik, aga teisi inimesi häiriv sõltuvus, näiteks veipimine või suusatamine (võimalik teostada ka paralleelselt). Kuna armastad väljakutseid, siis tähtede seis soosib mõneks maratoniks treenimist, aga täpselt kuu aega ette. Pea meeles, et füüsiline üleolek on primitiivne – kõige olulisem on vaimne ja majanduslik domineerimine.

Veevalaja

Veevalajal tasuks tulevasel perioodil väga tähelepanelikult oma väljaminekuid jälgida, kuna sellest võib nii mõndagi järeldada, eriti just enda väljaminekute kohta. Ka sissetulekuid tasuks jälgida, sest need võivad üpris hästi väljaminekute jälgimisest tekkivat stressi leevendada. Muus osas kipuvad asjad üsna samas rütmis liikuma, välja arvatud juhul, kui ise midagi teistmoodi ei tee.

Muutuste tegemiseks on eelolev aeg äärmiselt soodne, sest see on võimalik. Olnut muuta ei saa, mineviku üle halisemine ei sobi kokku tähemärgiga (ega Sa mingi Vähk ei ole) ja võib kallutada teatavale pessimismile. Tuleb jätta meelde, et nagu valad, nõnda ka tuleb.

Astrofüüsiliselt tundub ees ootav suhteliselt kindel. Tasub mõelda ka ümberõppele, sest täiendõpe kipub praeguses maailmas olema pigem peenhäälestamine. Kindel on, et ümberõppimisega avad Sa enda jaoks hoopis uusi uksi. Võimalik, et ka selliseid, mis sissetulekute jälgimise vägagi keeruliseks teevad. See, mis Veevalajal algas märtsis või mais, kas jätkub või lõpeb järsult.

Kalad

Taipasid esimest korda elus endasse vaadata, mille tõttu õnnestus Sul sel aastal lõpuks leida see keegi, kellele Sa otseselt vastik ei ole. Tõenäoliselt jääd lõpuks ka enda inimesele võlgu ning ka see paljutõotavalt alanud suhe lõpeb, aga seniks, naudi seltskonda. Nagu eelnevatel aastatelgi on ka tänavu kõigis Su hädades süüdi kõik teised, aga Sul pole võimalust neile seda selgitada, sest nad on Su telefoninumbri ära blokeerinud.

Eelmise aasta lõpus lubati Kaladele selleks aastaks rahaliselt lootusrikkamat aega, nii läkski, rahaasjadega ongi paremini – teistel juba on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles