Väike tüdimus on peal, ikka aeg-ajalt tuleb. Midagi ilusat ette näidata ei ole, midagi inetut ka mitte. Korra vedasid Kirilli närvid alt, juhtub – lühike positsioon LINK-i muutus bullshit'iks, pendeldas poolteist päeva suht likvideerimise lähedal. Ühe languse peal müüs Kirill selle kahjumiga maha, et midagigi päästa, kahe tunni pärast langes coin'i väärtus kivina, nii palju, et Kirill oleks sealt hoopis korraliku kasumi välja võtnud. Oleks-poleks...

Nüüd on järgmine plaan Cornixiga autotrade'imine ära proovida. Selleks, et see toimida saaks, on vaja päris korralikke signaale. Hinna ja kvaliteedi suhtes jäi kaalukausile UK ettevõte Altsignals. Nad ei varja oma kasumeid-kahjumeid ja neil on head revjuud. Näis. Eks maksab nii signaalide kui Cornixi teenus, aga Kirilli aeg maksab ka midagi. Ja nüüdsest peaks kauplemine hakkama välja nägema niimoodi, et Binance'i API võtmega ühendatud Cornix saab ise automaatselt hakkama Altsignalsi Telegrami gruppi laekuvate signaalide järgi kauplemisega. Ehk müüb, ostab, võimendab, võtab profit'it ja sulgeb positsioone, nii nagu signaalides sisalduv info ette näeb. Ja ei maga kunagi Kirilli kombel midagi maha. Järgmisel nädalal annab Kirill lugejale teada, kuidas selline asi välja kukkus. Vähemalt saab robotiga emotsioonidest üle – kui midagi pekki läheb, on vähemalt kedagi teist süüdistada.

Et kui robot põhitöö ära teeks ja Kirill saaks aeg-ajalt oma lõbuks mõne positsiooniga omatahitsi kaubelda, saaks loodetavasti ka tüdimusest lahti. Füüsiliselt on tundide kaupa mingi 4–6 positsiooni juures passimine ja nende haldamine ebainimlikult tüütu.

Kommentaarid
Copy