REAALSUS ON SIMULATSIOON ⟩ Jalgpalliennustused. Kuidas kukuvad järgmised õunad?

Kohila ja Vinni taaskord tegemas tänamatut tööd Foto: Midjourney AI
Copy

MM-i põnevik jätkub. Eelmised ennustused läksid suht hästi. Holland pani 3, USA 1, aga Holland on globaalsel tasandil marginaalne jõud. Tähtis oli pihta saada meie suure sõbra USA tulemusele ja see õnnestus. Samuti Kohila prohvetlik hüüe Messi järele. Ei saa mainimata jätta, et Lewandowski proovis küll simulatsiooni küüsist lahti murda, aga see tal ei õnnestunud. Vägistas oma värava siiski ära. Ennustustest võidetud rahad kotis, jätkame ühiskondlikult kasuliku tööga!

Jaapan - Horvaatia 1:4

Vinni: Uskumatu distsipliin nendel japsidel. See on täpselt see põlvkond, kelle vanaisade kotid said Hiroshamas ja Nagasakis kiiritada, nii et pole imestada, et stamina on kõigil 99. See selleks — surusin jõuga lõpuks need väiksed mugulad ära. Skoor ise aus ja hea. Võtsin ka ise 80. minutil Gvardioliga punase nii moe pärast.

Kohila: Ma ei tea, mis distsipliinist siin rääkida saab, kui 15’ punane kaart välja võetakse. Simulatsioonist hoolimata, loodan, et nii Hispaaniat kui Saksamaad võitnu jätkab edukal sammul, hoides puhtana nii staadioni, kui ka enda värava.

Brasiilia - Lõuna-Korea 4:0

Vinni: Proovisin kõike variante, mis võimalik, aga no lihtsalt ei ole klappi selle meeskonnaga. HM-i Soniga sain äärelt kordi ja kordi punuma, aga ega sealt suurt midagi ei tulnud. Lõpp-produkt nagu HM-il ikka oli kesine. Problemaatiline on ka vastase ülikõrge kauglöökide tabamusprotsent. FIFA-le on taotlus sisse antud — hui, ma usun, et ta aimbotita niimoodi lööb. Päriselus on tegemist põlise Kohila puujalaga, kes näeb turvavöö kinnitamisega ka rohkem vaeva, kui väiksed põnnid tsiviliseeritud inimese kombel pudru söömisega.

Kohila: Jah, tundub reaalne, Brasiilia suutis selle mänguga luua pool neist väravaist, mis päris Ronaldo aastal 2002 terve turniiri vältel. Mingis mõttes on imekspandav, et korealased sisse jäid, arvan, et läheb ka umbes nõnda nagu simuleeritud. Brasiila edasi, Lõuna-Korea välja. Ühtlasi arvan, et oponendil on jõulueelne stress.

Maroko-Hispaania 3:2 (lisaaeg, normaalaeg 2:2)

Vinni: Püüdsin, mis ma püüdsin. Põlise Jose Mourinho toetajana ja kaitsemehena ei suuda ma seda tiki-takat mängida. Hakkab ikka korralikult vastu sittumist käima see huina-muinatamine. Vägistasin ennast kuidagi lisaajale, aga seal lagunesin moraalselt. Sain 3-2 tala. Ei saaks öelda, et ma ülemäära kurb oleksin olnud. Hispaania kaotuse üle rõõmustan alati. Minu tugevat vastuseisu tiki-takale illustreerib väga ilmekalt see, kui Guardiola Barcelona tippaegadel oleksin peaaegu ema mehega kaklema läinud, kui Pepe ühele Barca mehele korralikult kossi sõitis. Olid ajad, olen vanemaks saanud, aga mõni asi siin elus ei muutu.

Kohila: Maroko on hea, tehniliselt võimekas sats ning see kajastus ka antud tulemuses. Sööt käib, sööstud liini taha toimivad, vastasele kott pähe tõmmatud nagu Marrakechi turul.

Portugal-Šveits 2:3

Vinni: Vaieldamatult kõige emotsionaalsem mäng. Mängu ajal suutsin välja käia ka klausli, et ma vihkan kõiki. Eks ta ole raske, kui ühe lemmikmeeskonnaga see mäng ikka üldse ei suju. Tuju ei suutnud tõsta ka Mõnusad Maasikad — Kommi Asemel, mida mängu ajal energia saamiseks manustasin. Ronaldo ego on isegi arvutimängu integreeritud— soovides panna söötu kaasmängijale, kes oli soodsal positsioonil, lükkas mees palli endale ette. Kaotasin palli ja ka mängu. Rihannat tsiteerides: «It’s over now, go on and take a bow, but it’s over now.» Endal kerge pisar silmanurgas.

Kohila: Võimekad mehed, kes kunagi natside kulda hoidsid, tegid seda ka edumaaga. Shaqiri säras, mingid vennad veel, kelle nime ma ei tea ega mäleta. On ju ajalooga nõnda — kõik ununeb, varsti ei mäleta keegi midagi sellest MM-ist, sinu väikesest elust, neist asjadest, mis sa teinud oled. Võib-olla saab sinust best goals of 2022 compilation, võib-olla mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles