KRÜPTO-KIRILL ⟩ Episood 53. Nädal aega kauplemisrobotiga

Foto: montaaž
Ypsiloni krüptotoimetus
Copy

Nüüd on Kirill tänu Cornixi robotile nädala puhata saanud. Niiet kauplemine muudkui käib. Või käib, aga mitte muudkui. No pigem võib öelda, et käib. Veel täpsemalt - käib ja ei käi.

Kuna Kirill ei usalda Nataljat ega Natalja ema, ei usalda ta ammugi ka robotit. Sestap torkas ta sellele alustuseks ette ainult 100 dollarit. Et saa kõigepealt sellega hakkama, siis vaatame edasi. Alul andis ta robotile loa positsiooni juures kasutada ühte protsenti sissemaksust ehk dollarit, esimesed kolm tehingut 50-100x võimendusega õnnestusid, dollariga mängimine oli igav, Kirill tõstis panuse 3% peale.

Vaadates kolme viimase kuu statistikat, on näha, et Altsignals annab oma High-leverage grupis signaale ainult 4 krüptoraha kohta. Varasemalt on ka muud loksutatud, aga praegu jooksutatakse ainult BTC-d, ETH-i, AVAX-it ja DOT-i. Kuna krüptoturg on hapras seisus, võib see nii olla turvalisuse pärast. Teine võimalus on, et nad on laisad. Tegelikult ju on näha, et samal ajal kui BTC ja ETH kitsas ranges liiguvad, on shitcoinide reas volatiilset kraami küll. Aga nende kohta nad millegipärast signaale ei anna.

Signaale laekub üldse väga vähe, okei, volatiilsust ei ole hetkel, arusaadav. Paistab, et nädalavahetusel oli neil inimaju signaalide tootmise juurest üldse eemaldatud, need mis tulid olid puhtalt AI genereeritud ja need kerisid kerget kahjumit. Lasevad languse pealt lühikeseks müüa, siis varsti antakse teada, et positsioon on suletud, kuna hind muutis suunda. Kohe avatakse uus positsioon, see muudab ka kohe suunda. 3-4 korda, siis lükkas Kirill roboti välja. Nädalavahetustel polegi enamasti mõtet kaubelda. Veidi hiljem laekub Altsignalsi telegramigruppi kiri, mis teatab, et nädalavahetusel polegi enamasti mõtet kaubelda. Nahh te neist signaalidest siis nädalavahetusel üldse saadate.

Esmaspäeval ei laeku midagi, teisipäeval ei midagi. Kolmapäeval hommikul kell 9 teeb turg pisikese languse, kohe laekub ka signaal ja robot müüb 3 dollari eest ETH-i lühikeseks. 100X võimendusega. Tunniga teeb see positsioon nädalavahetuse kahjud enam-vähem tasa, seis on jälle 100 dollarit.

Binance Futures
#ETH/USDT Take-Profit target 2 ✅
Profit: 199.9888% 📈
Period: 26 Minutes

Turg jääb taas paigale ja hakkab külgsuunas liikuma, rohkem signaale ei laeku. Hea raha hoidmise koht, Natalja taskus ei peaks sada dollarit pooltteist päevagi vastu.

Nädalaga sai pool Cornixi trialist läbi. Veel nädal ja siis hakkab see 30+ midagi kuus maksma. Signaalid maksavad ka, mitte vähe, seega tuleb selline peenraha hoidmine kulukas. Samas on pisut vara hinnanguid anda, ootame ühe kalendrikuu ära ja vaatame siis seda protsenti, mille pealt siis edasine tegevus otsustada tuleb.

Raha teenimiseks on volatiilsust vaja ja seda tõepoolest pole olnud. Volatiilsust saab 13-14-ndal, siis on kaks suuremat üritust, mis kindlasti korralikud hinnaga manipuleerimised kaasa toovad.

US CPI: 13th Dec 2022
FOMC Meeting: 14th Dec 2022

Ootab need ära, väga huvitav saab olema näha, kuidas Altsignals ja robot suuremate kõikumistega toime tulevad. Kui tulemus on vilets, siis Altsignalsiga lihtsalt lepingut ei jätka, Kirillil on üks norm signaaligrupp veel silmapiiril, veidi konservatiivsem kui Altsignals, kauplevad max 5-10x võimendusega.

Ainus, mis selge, on see, et nüüd, roboti ära proovinud, Kirill käsitsi kaubelda enam ei viitsi. Et kas robotiga, või siis pigem juba üldse mitte...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles