35. võistleja Ypsiloni odavate õudusjuttude konkursilt. Kahe enimloetuma õudusjutu auhinnafond on 650 eurot.

Ostsin linna lähedale elukoha. Tahtsin saada melust ja mürast kaugemale ja maja ei maksnud ka palju. Ma töötasin politseina seni, kuni leidis aset üks kummaline juhtum.

Nimelt olin taga ajamas üht teist jälitajat ning kui ma ta kinni püüdsin, ei suutnud ma enam unustada ta silmi, mis justkui vaatasid mind ka siis, kui ma isegi talle otsa ei vaadanud.

Selline tunne oli mul ka järgnevatel päevadel. Ei olnud vahet, kas olin tööl või kodus, miski vaatas mind kõik see aeg. Sellepärast otsustasingi kolida maale, kuna tundsin, et lähen hulluks.

Suur ja kõle hoone asus metsatukas, kuid olin siiski rahul, sest sain inimestest eemale. Kui kohtasin maaklerit, jutustas ta, et selles majas elas varem sarimõrvar, mistõttu oli selle kinnisvara hind odav. Naabrid, kellega rääkisin, ütlesid et ma ei pea sellepärast muretsema. Kõik eelmised omanikud olid rahule jäänud, kuid siiski väga kähku välja kolinud. Mulle meeldis see koht väga, sisustus ja kõik muu oli hubane.

Olnud elanud seal umbes nädalakese, lakkas mu suur rahulolu. Tundsin taaskord, et keegi vaatab mind, aga seekord oleks neid silmi olnud justkui kümneid. Üritasin sellest üle olla, kuid varsti hakkas see ka und segama. Ma olin iga päev nii väsinud, ma haigutasin sama palju kui hingasin. Küsisin naabrinaiselt, kas võin tema pool mõned ööd olla, ta nõustus sellega. Ta rääkis mulle selle sarimõrvari kohta legendi. Keegi ei tea täpselt, kui palju ta on inimesi tapnud, kuid kõige kõhedust tekitavam oli see, kui ta mainis, et too polevat saanud uinuda, kui ta ei tundnud kedagi ennast jälgimas. Ta olevat tapnud ka noore tüdruku, et ta valvaks ta und.

See tekitas minus külmavärinad ja kui läksin koju, tundsin et mind jälgivad sajad silmapaarid, hoolimata sellest, kuhu suunas pilgu pöörasin. Öö oli taas raske, und ei saanud kuidagi. Hommikul, kui valmistasin hommikusööki, tundsin taas kord seda tunnet, kuid seekord oli see liialt reaalne. Kutsusin politsei, sest olin juba hullumas.

Mõni tund hiljem vaatasin, kuidas politsei ikka veel mu maja kipsplaati maha koorib. Nad on leidnud siiamaani klaaspurkidest 146 silmapaari. Ja need kõik vaatasid mind.

Kommentaarid
Copy