KRÜPTO-KIRILL Episood 54. Rahamasin on pumpamiseks valmis

Foto: montaaž
Ypsiloni krüptotoimetus
Copy

Kaks nädalat Altsignalsi signaalide järgi Cornixi robotiga kauplemist lõppes sellega, et Kirilli robotile kauplemisks antud 107 dollarist jäi järgi 107 dollarit. Pointless. Altsignals on laisk, kaupleb ainult kolme valuutapaariga ja läheb positsiooni liiga kergekäeliselt. Neil on palju kliente ainult sellepärast, et kogu nende energia läheb heale müügitööle. Trustpilotis on nende hinnang mega, eks nad ise tellivad endale neid review'sid, Cornixi veebilehel on nende reiting jälle täielik pask, kõigest üks-koma-midagi.

Selge see, et reiting ei ütle absoluutselt mitte midagi, kui signaalipakkuja trial'it ehk prooviperioodi ei anna, tegemist on kindla pasamüüjaga ja nii on. Mida suuremat võiduprotsenti lubatakse, seda suurema skämmeriga on tegemist.

Üks signaalimatemaatik pakkus Kirillile 100 protsenti kuutootlust. Kui Kirill palus tal  lasteaiamatemaatika baasilt arvutada, kui kiiresti sellise tootlusega kogu maailma raha Kirilli oma oleks, jäi mees vaikseks. 1000 sisse, teine kuu oleks Kirillil juba 2000, siis 4000, 8000, 16000, 32000, 64000... Seitsme kuuga 128000. Nojah, head aega.

Nüüd on Kirillil nädalajagu Cornixi marketplace'ilt võetud prooviperioodi pakkuvate signaalipoistega tegemist olnud. Testimine käib. Praegu on neljas signaalipakkuja roboti taha ühendatud, swingiteema, positsioone üle 5–7 korra ei võimendata, esimesed kaks tehingut praegu jooksevad ja on omadega kasumis. Väiksem võimendus lubab positsiooni juures pisut suuremat summat kasutada – kui 50-100x võimenduse puhul kasutas Kirill 1 protsendi kogusummast, siis nüüd on positsiooni suuruseks 5 protsenti. Kõrge võimendus toob, jah, 300 protsenti kasumit, aga kui ühe sellise kohta on kaks 150 protsenti miinust, siis tähendab kauplemine mahavisatud aega.

Cornix on imeline tööriist, roboti saab seadistada nii vajalikus kohas stop-loss'i sooritama kui kasumit lõikama. Põhiosas võib jätta roboti signaalist pärineva info järgi toimetama, aga ise võiks siiski hoolitseda, et kui hind teise take-profit'i kohani jõuab, liiguks stop-loss sinna kaasa.

Kirill ütles Tradingview teenusest lahti. Ei viitsi. Küll neid graafikuid joonistatud, kui väga isu peale tuleb, võib Binance'is ka neid jooni tõmmata. Kirilli eesmärk on siiski öösel magamise ajal raha teenida, mitte vastupidi. Kui sa pead kogu ärkveloleku aja töö tegemisega sisustama, on kuidagi nutune.

Praegu on kõik signaalide taga ja küll seegi peagi laheneb. Aga kui keegi Kirillile kaasaelajatest viitsib talle oma head Cornixi toega signaalipakkujat reeta, ei jää Kirill talle võlgu. Kirill saadab tänutäheks Natalja külla, see pakub nüüd igasuguseid eksootilisi teenuseid. Erinevaid. Näiteks võib ta auto esiklaasi jääst puhtaks kraapida. Natalja ema tuleb ka. Seega kellele ema, kellele tütar, Kirill eelistab niikuinii raha.

Kirillile on raha alati meeldinud, sestap kogub ta ka päris münte, seega veel ka selline asi, et kui kellelgi vedeleb kodus näiteks vana nõukaaegset metallraha, millega tal pole midagi peale hakata, võib ta Kirillile otse 55 37 527 võtta ja Kirilli tänu on suur.

Haha, robot avas uue positsiooni ja coin pani paugult 25 protsenti üles. Tundub, et Kirilli rahamasin hakkab paika saama. Oli ka viimane aeg.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles