Kokandusmaailma on tabanud valus kaotus. 23. augustil kukkus Venemaal Tveri kohal alla tänapäeva Vene köögi Aafrikasse viinud tippkokk Jevgeni Prigožinile kuuluv eralennuk Embraer Legacy kümne inimesega pardal, kes kõik õnnetuses hukkusid. Tänase seisuga on hulk gurmeemaailma tuntud austajaid, teiste seas Vladimir Vladimirovitš Putin, Embraer Legacy kaotuse puhul kaastunnet avaldanud.

Embraer Legacy oli 26 meetri pikkune, 21 meetrise tiivaulatuse, 834 km/h tippkiiruse ja nahkistmetega äriklassi reaktiivlennuk, mille saab soetada 11 970 000 kuni 14 630 000 USA dollari eest. Ta kandis registreerimistunnust RA-02795. Õnnetuse täpsemad põhjused on selgitamisel; kõige tõenäolisemaks teooriaks peetakse keedetud supi liiga kõrget temperatuuri.

Lisaks kümnele lennukis hukkunule, tuleb mälestada veel kuute isikut, kes lahkusid meie seast lennutragöödia tagajärjel ning kellest on ypsilon varasemalt kirjutanud.

Kõik kuus Praguseks on lennukis viibinud inimestest kuus vene köögile kordumatuid nüansse lisanud isikut tuvastatud.

Bekbulat Išakatrukov, 48

Neitsioliivõliga kitsejebab.

Yaasir el-Pabacho, 37

Köögiviljadega röstitud sünnimärgid

Urod el-Moustafa, 61

Süldi seest austusega vaatavad inimese silmad

Valentin Kimorov, 53

Jämesooles kääritatud magushapu kurk

Jabdul Jebalnikov, 34

Marineeritud barankad

Filip Wagner, 89

Urineeritud hakkliha

Ypsilon avaldab Embraer Legacy äriklassi lennukiperekonnale sügavat kaastunnet ja leiab Embraer Legacy soetushinnast hoolimata, et tegemist on igati heas mõttes maha visatud rahaga.

Kommentaarid
Copy